Nemzeti mézbolt
- Ahol magyar méz kapható -
Hírek

2024.05.26 - Árak háznál vs. rendezvényen

A lentebb feltüntetett árak nálam, háznál történő vásárláskor érvényesek. Rendezvényen vagy egyéb más helyen történő értékesítés esetén az árak eltérhetnek. Ez konkrétan a meglehetősen magas helybérlési díjak miatt válik szükségessé mert az, hogy egy rendezvényre 30e-50e-70e, de van amelyiken 120e Ft-os helypénzt kérnek egy napra, hát ez finoman szólva is bicskanyitogató.
Így kérem megértésüket, hogy egy kitelepült rendezvényen nem tudom olyan kedvező áron adni mézeimet mint nálam háznál történő értékesítés esetén, ahol nem rakódik rá a költségeimre ez a tisztességtelenül magas helyjegy ár.
Megértésüket köszönöm.

2024.05.02 - Drága vagy olcsó ?

Már többen jelezték, hogy mézáraim nagyon olcsók, sőt a piacon irigykedő mézárus versenytárs már azt is híreszteli, hogy "biztosan azért olcsó mert rossz minőségű".
Ezt határozottan visszautasítom !!! Mindent megteszek azért, hogy megfizethető áron jó minőségű mézet tudjak a vásárlóimnak adni ! Az ember nem hiszi el, hogy az irigység mi mindenre képes...

Nem az én mézáraim nagyon olcsók, hanem másoké túlárazott !

2024.02.17 - BULK pack - ömlesztett csomagolás

Elérhetővé tettem kedvező áron a nagyobb mennyiségű méz vásárlását. 5kg-os egységben műanyag vödörben. Árak a Mézárak menüpontban találhatók.

2024.02.08. - Méhecskék felébredtek

A február eleji kora tavaszi időben a méhecskék is "felébredtek" és készülnek az ez évi eredményes mézgyűjtésre.

2024.01.28. - Bankkártyával is lehet fizetni

A modern kor diktálja a tempót, így nekem is lépni kellett és ezért a bankkártyás fizetés lehetőségét is megteremtettem.

2024.01.18. - Alkoholmentes propolisz tinktúra is elérhető

Alkoholmentes propolisz tinktúra is felkerült a termékpalettámba. Alkohol helyett propilén-glikol az oldó és vivőanyag. Erről a Kérdések-válaszok menüpontban olvashat bővebben. Ez egy újfajta technológia, már néhányan kínálják ezt a fajta alkoholmentes propolisz oldatot, de az előállítás körülményessége és nehézsége miatt még sokan nem tudják ezt felvállalni.

2024.01.08. - Első vásárlási kedvezmény

Első vásárlásnál 10% kedvezményt adok méhészeti termékeim árából. Ez a kedvezmény csak a weboldalon vehető igénybe, illetve a szórólap felmutatása esetén érvényesíthető.

2024.01.07. - Propolisz tinktúra elkészült

Elkészült a propolisz tinktúra. Most már 1 hónapja ázik alkoholban és itt az ideje, hogy leszűrve, kiüvegezve a vásárlóimnak is elérhetővé tegyem.

2024.01.04. - Kis csomagos virágpor

Tapasztalatom szerint nagyon sokan nem ismerik a virágport, így nem merik megvenni a 250 grammos flakonban, ezért kisebb - 100 grammos, sőt 20 grammos tasakos - kiszerelésben is elérhetővé tettem, így most már kb. egy csésze kávé áráért megvásárolható csomag is kapható.

2023.12.28. - Picit megújult a weboldal

Kis felújítás történt a weboldalon, de nagyobb fejlesztések is fognak történni. Webáruházas vásárlási lehetőség kiépítésén is dolgozok ahol bankkártyás fizetésre is lehetőség lesz.© 2018-2024 - Nemzetimezbolt.hu


Hirdetési partnerek:

Kattints a hirdetésre
Kattints ide


LinkTár.hu