Nemzeti mézbolt
- Ahol magyar méz kapható -
Bemutatkozás

Budapesten élek a XXII. kerületben. 2017. év nyarán kezdtem el méhészkedni - mint hobbi méhész - néhány méh családdal. Aztán 2018-ban jött a nagy áttörés amikor az akácvirágzás után a méhek által begyűjtött akác nektárból az igazi friss akácmézet megkóstoltam, hát szinte nem hittem el, hogy ez ilyen finom is lehet. Aztán később a mindenféle nyári virágból gyűjtött vegyes méznek is más íze volt, a nagy bevásárló központokban a "gazdaságosnak" jelölt termékekhez képest.

Ezért arra gondoltam, hogy ezt az íz élményt tovább kell adnom, hogy más is átélhesse azt, mindeközben úgy, hogy ugyanannyiért vagy talán még olcsóbban is megvásárolhatja mint az üzletláncok polcain az ugyanolyan fajtájú "gazdaságos" mézet.

Ezért 2019-ben megvásároltam a szükséges eszközöket és felszerelést, majd kiváltottam a kistermelői engedélyt. Így most már a méhek által gyűjtött mézet nem csak nagykereskedőknek, hanem közvetlenül a fogyasztók felé is értékesíthetem. Ez gyakorlatilag abból áll, hogy a kiüvegezést és közvetlenül a fogyasztók felé történő értékesítését, illetve kisebb üzletekbe történő beszállítását is hivatalosan végezhetem.

2023-ban a fiam is bekapcsolódott a méhészkedésbe, így most már fiatalos erővel és lendülettel tudjuk csinálni a méhészetet, a méhészeti termékek csomagolását és a vevőkhöz történő eljuttatását.© 2018-2024 - Nemzetimezbolt.hu


Hirdetési partnerek:

Kattints a hirdetésre
Kattints ide


LinkTár.hu