Nemzeti mézbolt
- Ahol magyar méz kapható -
Adatvédelem

A nemzetimezbolt.hu weboldal nem használ semmilyen google, youtube, facebook, meta, linkedin, twitter, tiktok, microsoft, stb. birodalmi megfigyelő/adatgyűjtő kémkódot. Erre nagyon ügyelek, mert rettentően zavaró az, hogy az előbbiekben felsorolt birodalmi weboldalak lépten-nyomon megfigyelnek, információt gyűjtenek a felhasználókról és szokásaikról, azok beleegyezése nélkül.

A legnagyobb biztonsági rést a böngésző programok, mint Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Opera, stb. jelentik, mert beépített információt kiadó tevékenységet programoztak bele. Ez jelenti azt, hogy a felhasználó számítógépéről beazonosításra alkalmas információkat szolgáltat, melyet előszeretettel fel is használnak a cikk elején felsorolt birodalmiak, de rajtuk kívül még több száz adatgyűjtő platform is, a kormányokról meg már csak ne is beszéljünk. Az emberek 100 milliói használják ezeket a biztonságosnak kikiáltott, de valójában a felhasználót tökéletesen beazonosítható és megfigyelésre alkalmas böngészőprogramokat.

Továbbá az androidos vagy iphone készülékek totális megfigyelő lehallgató berendezések. Ezeken keresztül - ha a gyári beállításokat használja - mindent tudnak Önről, még azt is, hogy mikor volt wc-n vagy mikor kivel szeretkezett.

Amíg a weboldal tulajdonosoknak ki kell írni a kuki használatot, addig a google, facebook, és a többi birodalmi megfigyelő hol kérdezi meg, hogy elfogadja-e azt, hogy kukikat helyezzen el a gépén ? Vagy, hogy a böngészőjén keresztül beazonosítsák ?
Esélye sincsen rá, hiszen az elfogadás csak arra a weboldalra vonatkozik amit megtekint. A google.com meg már meg sem kérdezni, mert rájuk nem vonatkoznak a szabályok csak a kis pór népre. Így hát nem marad más, mint a beletörődés abba, hogy a birodalmiak megfigyelik és nyomkövetik.

Ja meg itten van ez a https, persze a google.com https nélkül is működik, de ezt senki más nem teheti meg csak a gugli aki kezdeményezte a https totális bevezetését.

Ezért mondtam, hogy google és facebook kémkódok nincsenek a weboldalon elhelyezve. Így a nemzetimezbolt.hu weboldalon biztonságban van a birodalmi megfigyelőrendszerektől.

Persze ha a telefonján, vagy a gépén mindenféle birodalmiak által kínált szolgáltatás be van kapcsolva, akkor ne csodálkozzon, hogy ki is használják a szolgáltaltás számukra nyújtott előnyeit és befigyelnek a magánéletébe.© 2018-2024 - Nemzetimezbolt.hu


Hirdetési partnerek:

Kattints a hirdetésre
Kattints ide


LinkTár.hu